• −26,57%
Combat powder 1.8kg - USA version

Combat powder 1.8kg - USA version

1785Cookies-Cream
OTSAS
55,00 € 74,90 € -26,57%
km-ga
  • Püsikliendi hinnad
  • Pronkskliendi hind55,00 €

  • Hõbekliendi hind55,00 €

  • Kuldkliendi hind55,00 €

Liitu püsikliendiprogrammiga, kui sinu ostud kokku vähemalt 150,00 € saad 3.00% allahindlust.
Kas soovite saada teavitust, kui toode on laos tagasi?

Kui toode on saadaval, saadame teile e-maili. Teie e-posti aadressi ei jagata kellegi teisega.
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Kas sellest on abi? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Kirjuta kommentaar

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Vastused @ANSWERS_NB@ Meeldis @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Ei meeldinud @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Kommentaarid @COMMENTS_NB@
Kirjutage vastus Lisa kommentaar
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Vasta
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Lisa kommentaar @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Vasta

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Vasta
 

Combat Powder


COMBAT™ on MusclePharmi tehnoloogiliselt arenenud proteiini-supertoit. Sportlased ja kulturistid on ammu teadnud, et kõrgkvaliteetne valk on võtmeks kuiva lihasmassi ehitamisel ja säilitamisel, samas toetades tervislikku kehakoostist ja toetades rasvapõletust. Valk on tähtsaim makrotoitaine lihaskasvul ning massi ja jõu lisamisel. Kõrgkvaliteetne valk toetab lihaskasvu ja taastumist ning kõikide keha kudede terviklikkust ja toimimist. Aktiivsed inimesed vajavad optimaalseks sooritusvõimeks ROHKEM kõrgkvaliteetset valku - COMBAT™ on loodud sellele vajadusele vastama.
 
COMBAT™ pakub 25 grammi kõrgeima kvaliteediga VALGUSEGU suurepärase maitsega, kergelt segunevas kokteilis. COMBAT™ loodi spetsiifiliselt sportlastele ja aktiivsetele inimestele, et toetada nende kehade suurenenud valguvajadust.
 
COMBAT™ on hoolikalt formuleeritud, kasutades 5 spetsiifilist valku, millest igaüks on valitud oma kõrge kvaliteedi ja spetsifiliste omaduste poolest. COMBAT™'i valgulised võtmekoostisosad on täpselt kombineeritud, katmaks kõiki vajalikke aminohappeid optimaalse kasvu ja taastumise toetamiseks, lisatud on veel hargnenud ahelaga aminohappeid ja glutamiini rakkude maksimaalse kasvu, taastumise ning parandamise tagamiseks. COMBAT™'i 5 erineva valgu järgustatud vabanemine garanteerib täieliku 8-tunnise toitainetega varustatuse. COMBAT™ on ülim kombinatsioon parimatest saadaolevatest allikatest, mis on kombineeritud nii, et pakkuda sulle kuni 8-tundi kestvat järk-järgulist lihast ja jõudu kasvatavate toitainete vabanemist vereringesse! 
 
Mis on Combat'is?
 
Vadakuvalgu Isolaat – Kõikidest saadaolevatest vadakuvalguallikatest kõrgeima valgusisaldusega grammi kohta. Vadakuvalgu isolaat on kiiresti lihaskoesse imenduv ja omab immuunsust toetavaid omadusi, mis pakuvad kehale kaitset intensiivsete treeningute ajal. 
 
Osaliselt Hüdrolüüsitud Vadakuvalk – Hüdrolüüsitud vadak on valk, mis on lagundatud kiiresti-imenduvateks peptiidideks. Olles kiireima imendumisega kõigist vadakuvalgu tüüpidest, jõuab hüdrolüüsitud vadakuvalk vereringesse esimesena, pakkudes kiiret segu lihast kasvatavatest aminohapetest.
 
Mitsellaarne Kaseiin – väga aeglaselt imenduval mitsellaarsel kaseiinil on omadus mitme tunni jooksul ühtlaselt aminohappeid vabastada, pakkudes sedasi lihaskoele pikaaegset kaitset lagunemise vastu. Mitselaarse kaseiini antikataboolsetele omadustele pole võrdset. 
 
Vadakuvalgu Kontsentraat – valkudest täisväärtuslikele allikatele kõige lähemal olev vadakuvalgu kontsentraat sisaldab fraktsioone päris toidust nagu alfa-laktoglobuliinid ja laktoferriinid, millel on spetsiifilised immuunsüsteemi võimendavad ja lihast kasvatavad omadused.
 
Munaalbumiin – Kõrge biosaadavusega ja enamuse poolt hästi talutaval munaalbumiinil on kõrge hargnenud ahelaga aminohapete ja arginiini sisaldus. Munaalbumiin aitab võimsalt kaasa hormoonide toodangule ja lihaskasvu protsessidele.
 
Seede-ensüümi segu – Seede-ensüümid lagundavad toitu seedetraktis, et toitained saaksid vereringesse imenduda. COMBAT™ sisaldab 60mg seede-ensüümi segu, et kaasa aidata võtmekoostisosade ja nendes sisalduvate lihast kasvatavate valkude seedimisele ja imendumisele. Keha ei suuda omastada seda, mida ta ei suuda lagundada. Lisatud seede-ensüümi segu kindlustab COMBAT'i lihast kasvatavate valkude komponentide maksimaalse kasutuse.
 
Lisatud BCAAd ja glutamiin – Hargnenud ahelaga aminohapped L-leutsiin, L-isoleutsiin ja L-valiin on tähtsaimad aminohapped lihaskoe säilitamisel, taastamisel ning ehitamisel. On leitud, et BCAA'd (eriti L-leutsiin) stimuleerivad valgusünteesi ja seeläbi ka lihaskasvu. BCAA'd võivad ka kortisooli pidurdades katabolismi aeglustada. L-glutamiin on aminohape, millel on immuunsust võimendavad omadused. L-glutamiin aitab kaasa ka taastumisel. Koos võimendavad lisatud hargnenud ahelaga aminohapped ja glutamiin COMBAT'i, tehnoloogiliselt kõrgeimalt arenenud saadaoleva supertoidu lihast kasvatavaid, taastumist ja immuunsüsteemi toetavad koostisosasid. 
 
COMBAT™ toidab kehas olevaid anaboolseid ja taastumissüsteeme, toetab lihaskasvu, pakub kütust taastumiseks ja maksimiseerib keha kohanemise raske treeninguga.
 
Soovituslik kasutus meesterahvastele: Sega 1 kulbitäis toodet (pakub u. 35g valku) 250-350ml vee või meelepärase joogiga. Optimaalse lihaskasvu kindlustamiseks tarbi 1-2 korda päevas. Et suurendada valgukogust serveeringu kohta ja saada meeldiv piimakokteili maitse, kasuta vähese rasvasisaldusega või rasvatut piima.
 

Combat Powder

Combat Powder
 


StaadioniTondiViljandi
Kreemi-küpsise
Piimašokolaadi
Banaan
Vanilje
Triple Berry
Chocolate Peanut Butter
Supplement Facts
Serving Size: 1 Scoop (34.9 g)
Servings Per Container: 52
 Amount Per Serving%Daily Value*
Calories130 
Calories from Fat15 
Total Fat1.5 g2%
Saturated Fat1 g5%
Trans Fat0 g 
Cholesterol46 mg15%
Sodium150 mg4%
Potassium270 mg8%
Total Carbohydrate5 g2%
Dietary Fiber1 g4%
Sugars2 g 
Protein25 g 
Vitamin A 0%
Vitamin C 0%
Calcium 12%
Iron 2%
* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your Daily Values may be higher or lower depending on your calorie needs.
 Calories2,0002,500
Total FatLess than65 g80 g
Saturated FatLess than20 g25 g
CholesterolLess than300 mg300 mg
SodiumLess than2,400 mg2,400 mg
Potassium 3,500 mg3,500 mg
Total Carbohydrate 300 g375 g
Dietary Fiber 25 g30 g
Protein 50 g65 g
Calories per gram:
Fat 9 • Carbohydrate 4 • Protein 4

Toote ülevaated / Küsimused ja vastused

Keskmine hinne

5.0
1 Ülevaade
Super 1
Hea 0
Keskmine 0
Kehv 0
Kohutav 0

  • Arvustused (1)
  • Küsimused ja vastused (0)

Kliendid, kes antud toote ostsid, on ostnud ka:

Toode on lisatud soovinimekirja
Toode lisatud võrdluseks.