HYDRO WHEY ZERO 1816g

HYDRO WHEY ZERO 1816g

133Chocolate
Laos
56,00 €
km-ga
  • Püsikliendi hinnad
  • Pronkskliendi hind54,32 €

  • Hõbekliendi hind52,64 €

  • Kuldkliendi hind50,40 €

Maitse
  • Maasika
  • Kreemi-küpsise
  • Vanilla
  • Sokolaadi

Liitu püsikliendiprogrammiga, kui sinu ostud kokku vähemalt 150,00 € saad 3.00% allahindlust.
 

PUHAS HÜDROLÜÜSITUD VADAKUVALGUISOLAAT EKSTREEMSELT KÕRGE VALGUSISALDUSEGA, LISATUD L-ARGINIIN HÜDROKLORIID, EI SISALDA LAKTOOSI VÕI GLUTEENI. 

Ühes serveeringus (25 g):

  • 23,5 g valku
  • 5 g BCAA
  • Lisatud L-arginiin HCl, funktsionaalne aminohape lämmastikoksiidi tootmiseks. 

Soovitame Hydro Whey Zerot kui:

  • Otsid suurepärast valguallikat. Tänu selle 92% valgusisaldusele toetab see lihasmassi säilitamist, luude tervist ning lihasmassi kasvu 
  • Otsid kõrgkvaliteetset valguallikat oma valguvajaduste täitmiseks kuid soovid vältida laktoosi oma talumatuse tõttu 
  • Otsid peaaegu 100% valgusisaldusega toodet heade ja kreemjate maitsetega 
  • Otsid peaaegu koheselt imenduvat treeningjärgset valgujooki 
  • Valmistud võistlusteks (esteetilistel spordialadel) 
  • Oled gluteenitundlik 

Hüdrolüüsitud vadakuvalguisolaat on eelseeditud ja osaliselt hüdrolüüsitud valgupulber. Hüdrolüüsimise ajal kasutatakse spetsiaalseid ensüüme valguahelate lagundamisel lühemateks peptiidideks, mis pakub kiiremat seedimist ja paremat omandatavust.  Kõrgelt hüdrolüüsitud  valgud on veelgi vähem allergeensed kui teised valgud ja seetõttu kasutatakse neid tihti meditsiinilistel eesmärkidel loodud lisandites. 
Laktoos, tuntud ka kui „piimasuhkur“ on liitsüsivesik, mis moodustab 2-8 protsenti piima kuivmassist. Peamiselt vajame laktoosi imikueas, seega pole ebatavaline, et vananedes keha laktaasi tootmine väheneb, põhjustades laktoositalumatuse. Ligi 75% maailma elanikkonnast on laktoositalumatusega. Tootmisprotsessis eraldatakse laktoos vadakust mitmesammulise ultrafiltratsiooni ja ristivoolu-filtratsiooni mikroprotseduuriga. Nii valmib ekstreemselt puhas, kergesti seeditav ning lahustuv vadakuvalguisolaat. See on puhastatud versioon vadakuvalgukontsentraadist ja algmaterjaliks hüdrolüüsitud vadakuvalguisolaadile, mis omakorda sisaldab veelgi vähem süsivesikuid ning rasva. 
Valk on kehas asendamatuks ehitusmaterjaliks. See pärineb kehas toodetud aminohapetest ja väljaspoolt tulevatest toiduainetest, mida pead igapäevaselt tarbima, et keha seisundit hoida. See toetab lihaseid treeningul, su toitumist ja igapäevaelu. Vajad rohkem valku, kui treenid regulaarselt või soovid lisada lihasmass. Valguvajadus tõuseb ka vanusega. Kiire, mugav ja äärmiselt efektiivne viis valgu tarbimiseks on valgulisandite võtmine: vajad vaid valgupulbrit, vett või piima ja šeikerit. Valgupulber on lihtsalt seeditav, ja erinevalt suures koguses liha tarbimisest, ei tekita happesust. Valgupulber võib pärineda piimast, taimsetest või loomsetest allikatest või nende kombinatsioonist. Nende imendumine võib olla kiire (30–40 minutit), mõõdukas (1–2 tundi) või aeglane (üle 2 tunni).

  • Ekstreemselt kõrge valgusisaldus: 92%
  • Lisatud funktsionaalne L-arginiin HCl
  • Kõrge aminohappesisaldus
  • Ekstrakiire ja lihtne imendumine
  • Ekstreemselt madal rasva ja süsivesiku sisaldus
  • Madal soolasisaldus
  • Lisatud suhkruta
  • Steviaga
  • Gluteenivaba
  • Laktoosivaba
  • Kreemja tekstuuriga

Kui tahaksid välja kuulutada absoluutset tšempionit valgupulbrikategoorias, läheks auhind ilmselgelt  Hydro Whey Zerole, mis on puhas nagu lumi ja kiire nagu välk! 
Hydro Whey Zero on hüdrolüüsitud vadakuvalguisolaat, mis on uhke 92%-se valgusisaldusega. Tänu hüdrolüüsile taastab see su lihased valguskiirusel, pakkudes peaaegu kohest aminohappevarude täitmist. See on laktoosi- ja gluteenivaba ja sinna ei ole lisatud suhkrut. Hydro Whey Zero on väga madala süsivesiku ja rasva sisaldusega ja see ei hoia kehas vett kinni, mistõttu sobib see hästi ettevalmistusperioodiks või isegi võistluse ajaks. Lisatud aminohapped toetavad kiiremat taastumist ja vähendavad lihasvalusid. 

BioTechUSA tootevalikus puhtaim valk neile, kes kõige kindlameelsemalt jahivad parimaid tulemusi. 

JUHISED: Sega 1 serveering (25 g, 1 mõõtlusikas= 2 kuhjaga supilusikat) 200 ml veega ja tarbi kaks korda päevas.


StaadioniTondiViljandi
Maasika
Kreemi-küpsise
Vanilla
Cherry/Banana
Chocolate-Hazlenut
Troopilised puuviljad
Vanilje-Kaneeli
Sokolaadi

BioTechUSA on olnud turul alates 1999. aastast ning pakub kvaliteetseid toidulisandeid, nende seas laias valikus pulbreid, treeningueelseid valemeid, vastupidavuse suurendamisega seotud tooteid, dieettooteid ja üle 40 vitamiini, millel on kõrge toimeainete sisaldus. Meie ettevõttel on nüüd portfoolio, mis koosneb enam kui 600 tootest, mida arendame pidevalt läbi tarbijate tagasisidel põhineva arenduse ja innovatsiooni. Veendume, et meie tooteportfell sisaldab gluteeni- ja laktoosivabu tooteid ning pakume alternatiivi ka veganitele. Meie valgutoodete tootevaliku lipulaeva Iso Whey Zero toodab ja levitab BioTechUSA.

Meil on üle 900 töötaja ja 170 frantsiisikauplust - Prantsusmaal, Itaalias, Saksamaal, Austrias, Slovakkias ja Ungaris - ning umbes 70 riiki hõlmav jaotusvõrk muudavad BioTechUSA üheks suurimaks ja dünaamilisemalt kasvavaks toidulisandite tootjaks.

INGREDIENTS
CHOCOLATE FLAVOUR: whey protein hydrolysate 41%, whey protein isolate, fat-reduced cocoa powder, L-Glutamine, L-Arginine,emulsifier: lecithins (soy), flavourings, creamer [coconut fat,maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicondioxide)], salt, thickener (carrageenan), sweetener (sucralose).

VANILLA FLAVOUR: whey protein hydrolysate 43%, whey protein isolate, L-Glutamine, flavourings, L-Arginine, emulsifier: lecithins (soy), creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], salt, thickener (carrageenan), sweetener (sucralose), colour (tartrazine)**.

STRAWBERRY FLAVOUR: whey protein hydrolysate 43%, whey protein isolate, L-Glutamine, flavourings, L-Arginine, acid (citric acid), emulsifier: lecithins (soy), creamer [coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], salt, thickener (carrageenan), sweetener (sucralose), colour (Allura Red AC)**.

COOKIES&CREAM FLAVOUR: whey protein hydrolysate 43%, whey protein isolate, L-Glutamine, L-Arginine, chocolate powder {cocoamass, sweetener (maltitols), cocoa butter, fat-reduced cocoapowder, emulsifier [lecithins (soy), polyglycerol polyricinoleate],flavouring}, flavourings, emulsifier: lecithins (soy), creamer[coconut fat, maltodextrin, vegetable protein, anti-caking agent(silicon dioxide)], salt, thickener (carrageenan), cinnamon,sweetener (sucralose).

HAZELNUT-CHOCOLATE FLAVOUR: whey protein hydrolysate 43%, whey protein isolate, L-Glutamine, fat-reduced cocoa powder, L-Arginine,emulsifier: lecithins (soy), creamer [coconut fat, maltodextrin,vegetable protein, anti-caking agent (silicon dioxide)], flavourings,salt, thickener (carrageenan), sweetener (sucralose).

**Tartrazine, Allura Red AC: may have an adverse effect on activity and attention in children.

Made in a plant that also manufactures milk, egg, gluten, soy, crustaceans, sulphur dioxide and nuts containing foods.

Toode on lisatud soovinimekirja
Product added to compare.